Elképesztő

Égő autógumit dobtak egy lakott területre tévedt elefántra

El akarták űzni a városba tévedt állatot egy illegálisan üzemeltetett szállástól, ezért egy égő autógumit dobtak az 50 esztendős állat fejére. Az elefánt később belehalt az égési sérüléseibe.

Hatalmas felháborodást keltett Indiában az a videó, amely a közösségi oldalakon kezdett terjedni még január 8-án. A videóban az látni, hogy egy lakott területre tévedt elefántot próbálnak tűzzel elijeszteni. Az állat látszólag meg is rémült a fenyegetőző férfiaktól, de ez nem volt elég nekik és egy hatalmas égő autógumit dobtak rá, mely rögtön lángokba borította az állat fejét és füleit.

A vadvédelmi hatóság embereinek csak több mint egy héttel később sikerült megtalálniuk az elefántot. A sérült állatot  a Theppakadu elefánttáborba akarták szállítani, hogy ellássák sérüléseit, de már nem tudták megmenteni az életét, és január 19-én elpusztult.

A helyi hatóságok két férfit tartóztattak le az állat halála miatt, a vadvédelmi törvény megsértése miatt, és köröznek egy harmadik férfit is az esettel kapcsolatban.

A megbotránkoztató videón kívül még nehezebb átérezni azt, amikor a vadvédelmis állatvédő sírva búcsúzik a halott állattól. 🙁

Forrás
India Today24.hu